Wolters gaat 7e seizoen in bij HBSS

Schiedam – Na een aantal seizoenen met de welbekende Corona problemen ebt de motivatie en drive weg bij velen die de voetbalsport een warm

Hart toedragen . Zo niet geldt dit voor de nog immer ambitieuze Schiedamse oefenmeester Toon Wolters . Inmiddels is overeengekomen dat hij midden 2022 gaat starten aan zijn zevende seizoen bij de oranjehemden van het Harga park. Wolters blaakt van vertrouwen en heeft zeker weer de zin om er als vanouds een mooie tijd te maken; “tesamen met de huidige  selectie wil ik dit vervelende seizoen alsnog zo goed mogelijk afsluiten en toewerken naar een mooie nieuwe competitie. Ik sta voor inzet, prestatie in combinatie met de juiste dosis gezelligheid en daarin kijken we gericht verder naar de invulling van onze nieuwe groep. Ik heb er het volste vertrouwen in dat wij het voor elkaar krijgen die juiste mix , die het amateurvoetbal zo leuk maakt , voor elkaar te krijgen en bouw dan ook graag verder bij deze mooie club”

SELECTIE

In het kielzog van Wolters kan gemeld worden dat inmiddels vergaande toezeggingen van zijn overige staff en een deel van de selectie binnen zijn met voorop daarbij aanvoerder Berkan Bayraktar. De gangmaker die zich graag binnen en buiten het veld laat gelden is dit seizoen op vele posities inzetbaar geweest waarbij hij de laatste wedstrijden als target man zelfs 4 keer het vijandelijke doel trof.

Nader nieuws over de invulling van de selectie volgt zo spoedig waarbij er reeds een aantal positieve en hoopgevende gesprekken geweest zijn met spelers die graag mee willen bouwen in de uitdagende plannen van HBSS.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl