Yuri Nooteboom neemt met glans afscheid van selectievoetbal

Yuri Nooteboom heeft zaterdagmiddag met glans afscheid genomen van het selectievoetbal. De aanvaller van Kethel Spaland nam na 15 jaar en 324 wedstrijden in het keurkorps afscheid met een wedstrijd van een door hem samengestel KS coryfeeën elftal tegen de selectie van de Kethelappers.

In een vermakelijk duel waarin de coryfeeën opvallend fit aan de streep verschenen trok ‘de selectie’ uiteindelijk aan het langste eind door met 0-2 te winnen. De kers op taart werd deze vanmiddag geplaatst door Nooteboom’s levenspartner Lizzy die in de laatste minuten haar man Yuri verving en er later  hoogstpersoonlijk voor zorgde dat de wedstrijd via de strafschopstip in het slot werd gegooid.

“Echt geweldig dat iedereen er was! Ik vond het een zeer geslaagde dag.. als we iets fitter waren (vooral Elroy) hadden we dat eerste gepakt!!” was het korte relaas van de topschutter.

In de schaduw van de hoofdpersoon nam ook de iets minder technisch begaafde Tim Lansbergen voor de derde keer afscheid met 324 wedstrijden. Voor Melvin Post stokte de teller op 100.

 


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl