Zestienhoven verrast PPSC

Schiedam – PPSC heeft gisteren met 1-3 verloren van Zestienhoven.  Door dit resultaat zakken de schiedammers naar een vierde plaats en zullen zij alle zeilen moeten bijzetten om zich alsnog weten te plaatsen voor de nacompetitie.

PPSC kwam gisteren sterk uit de startblokken en kwamen dan ook terecht op een 1-0 voorsprong door Calvin Barkmeijer. Na die voorsprong ging PP op jacht naar de 2-0, maar vanuit het niets scoorde Zestienhoven de gelijkmaker. De Thurlede bewoners waren even van slag en lieten de gasten nog voor rust uitlopen naar 1-3.

Ook na rust waren de Schiedammers de betere ploeg, maar verder dan twee schoten op de lat en een aantal goede reddingen van de keeper van Zestienhoven kwam het niet.

Aanvoerder Max de Bruijn, baalde uiteraard van deze nederlaag. ,,We begonnen echt voortvarend en kwamen na een prachtig doelpunt van Calvin Barkmeijer op 1-0. We waren nog geen moment in de problemen gekomen en bij hun eerste aanval was het raak na een klutsbal in de 16. Hierna waren we het even kwijt en volgden de 1-2 en 1-3 voor rust. In de rust spreek je dan met elkaar af om er alles aan te doen om de 3 punten alsnog binnen te halen. We zijn het blijven proberen, maar het wilde gewoon niet lukken. Het is een teleurstellend resultaat voor ons allemaal, maar we geven niet op. Wij zijn tot veel mooie dingen in staat met deze groep en daar moeten we in blijven geloven ook als het even allemaal niet mee zit”, sprak de gepassioneerde aanvoerder.

Foto: Mischa Keemink

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com