Zevenklapper voor Zwaluwen

VLAARDINGEN- Zwaluwen heeft Swift met maar liefst 7-2 over de knie gelegd. De Amsterdammers kwamen op 0-1 voorsprong door Morisson. Scholman wist de stand snel weer gelijk te brengen door slim op te letten na geklungel achterin bij Swift. Scholman wist daarna op prachtige wijze de 2-1 binnen te schieten. Met buitenkant voet wist hij bal achter doelman Constatin te schieten.

Smeeing wist voor de 2-2 te zorgen nadat van Tienen de bal los liet. In de tweede helft kwamen de Vlaardingers op stoom. Van Dorp wist op een heerlijke wijze een vrije trap binnen te schieten. De Groot wist na een corner voor de 4-2 te zorgen.

De Amsterdammers werden daarna compleet overrompeld. Scholman kon na een actie voor zijn derde doelpunt gaan maar gaf de Nijs de mogelijkheid om de 5-2 binnen te schieten. Na vrije trappen van, van Dorp wisten Krznaric en van Rijn voor 6-2 en 7-2 te zorgen. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen AFC. Mocht die wedstrijd gewonnen worden zijn de Vlaardingers definitief veilig in de Hoofdklasse.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl