Het bestuur en de technische staf van ARBO Rotterdam / FAST zijn er in geslaagd de trainersvacature die ontstaan was na het tussentijdse vertrek van hoofdtrainer Ivo Martinovic in te vullen. De Eredivisie volleybalorganisatie met roots in Sint Anthonis en Gennep heeft de invulling voor de belangrijke post in eigen gelederen gevonden. Het duo Jacek Ziemba en Josha Kailola zetten hun werk na het voltooien van het huidige seizoen ook in de nieuwe competitie voort.

Boxmerenaar Ziemba en Gennepenaar Kailola zijn ook straks gezamenlijk verantwoordelijk voor de trainingen en coaching van het team dat komend najaar aan het zevende seizoen op het hoogste Nederlandse plan gaat strijden. En daarmee ontstaat min of meer de situatie van het debuut van destijds Flynth FAST op het hoogste plan. Daarbij dient opgemerkt te worden dat beide volleybaltrainers met een verleden als international nu op gelijkwaardige basis werken.

Het bestuur van ARBO Rotterdam / FAST is blij dat beide volleybaltrainers ook in de toekomst aan de regionale volleybalorganisatie verbonden blijven. “Een regionale eredivisieploeg die kan bogen op twee ervaren en gekwalificeerde trainers die de regio door en door kennen. Het geeft weer aan dat ARBO Rotterdam / FAST goed op koers ligt”, zegt voorzitter Jan Peters.
Ook beide trainers zijn content. “We zijn met deze ploeg goed op weg. Die koers willen we graag voortzetten”, zegt Josha Kailola. Collega Jacek Ziemba ziet eveneens veel perspectief. “Bij FAST krijgen speelsters met potentie de kans zich te ontwikkelen. Daar plukken zij, wij en de overige volleyballiefhebbers de vruchten van.”

De organisatie bij ARBO Rotterdam / FAST heeft ook op andere vlakken gestalte gekregen. Voor het nieuwe seizoen weet de club zich ook verzekerd van de expertise en begeleiding van de beide fysiotherapeuten Janneke Boer en Koen Verheijen.

Door: ARBO Rotterdam
Foto: ARBO Rotterdam


Het laatste nieuws:

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl