Zwak Excelsior onderuit in Zwolle

ZWOLLE – Excelsior Rotterdam is er niet in geslaagd het goede spel van de afgelopen weken een vervolg te geven. Tegen PEC Zwolle kon de ploeg van Adrie Poldervaart geen vuist maken, met een 2-0 nederlaag als resultaat.

In de eerste helft was PEC de betere partij. De thuisploeg creëerde veel kansen, terwijl Excelsior slechts eenmaal gevaarlijk werd via Matthys. Uiteindelijk was het uitgerekend oud-Excelsior spits Mike van Duinen die de openingstreffer voor zijn rekening nam. Doelman Sonny Stevens zag er daarbij niet goed uit.

In de tweede helft ontvouwde zich hetzelfde spelbeeld. PEC Zwolle viel aan en Excelsior stelde daar weinig tegenover. Het duurde dan ook niet lang totdat het tweede Zwolse doelpunt binnenviel. Thomas Lam kopte vanuit een vrije trap volledig vrijstaand binnen. Na de 2-0 kon PEC iets terugleunen, maar tot grote kansen voor Excelsior leidde dit niet.

Excelsior bezet na de nederlaag een elfde plaats in de Eredivisie. De ploeg van Poldervaart behaalde tot nog toe 9 punten.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl