Zwaluwen boekt mooie oefenoverwinning op TOGB

V:AARDINGEN – VV Zwaluwen heeft zaterdag de oefencampagne vervolgt met een uitwedstrijd bij TOGB in Berken en Rodenrijs. De ploeg van trainer Henk de Zeeuw won knap met 2-4.

In het eerste bedrijf speelde Zwaluwen de gastheer van de mat. De Vlaardingers namen een 0-2 voorsprong bij rust via Arslan en Galong. Alleen deed Zwaluwen zichzelf daarmee tekort, want het tweetal had samen met Adams voor een ruimere voorsprong kunnen zorgen. Alleen de kansen werden gemist. Vlak na rust zette Zwaluwen door en scoorde Adams de 0-3 vanaf elf meter. Nadien kreeg ook TOGB een strafschop die werd benut voor de 1-3. Zwaluwen rechtte de rug en zette nogmaals aan. Twintig minuten voor tijd scoorde Adams de uiteindelijke 1-4 voor de bezoekers. Uiteindelijk kwam TOGB vrij snel daarna vanaf elf meter op 2-4. De thuisploeg rechtte nu zelf de rug en kwam zelfs terug tot 3-4. Verder liet Zwaluwen het niet komen.

Wederom maakte Zwaluwen het zichzelf erg lastig door een zekere overwinning nog bijna weg te geven. Met 3 x winst (Rijnvogels, Hoogland en TOGB) en 2 x gelijk (VFC en TAC90) is Zwaluwen tot nu toe nog ongeslagen deze voorbereiding. Er werden tot nu toe 17 veldspelers gebruikt met wederom wat aanvulling vanuit het tweede elftal.  Zaterdag wacht Spartaan20 thuis op de Zwaluwenlaan.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl