Zwaluwen gelijk in gekleurd duel met Argon

VLAARDINGEN – Zwaluwen heeft zaterdag in de hoofdklasse met 2-2 gelijk gespeeld tegen Argon. En wedstrijd waarin vijf gele kaarten vielen en twee rode kaarten vielen te betreuren.

De Vlaardingens kwamen goed uit de startblokken maar Argon wist de score te openen. Na een voorzet van links wist Tichelaar de 0-1 binnen te schieten. Zwaluwen wist zich al snel terug te vechten naar 1-1. Wever gaf de bal voor aan de rechterkant waardoor de vrijstaande van Mullem de bal kon in knikken. In de 37e minuut kregen de Vlaardingers een strafschop die werd benut door Krznaric.

In de tweede helft had van Mullem de wedstrijd op slot kunnen gooien maar wist 1 op 1 niet te kunnen scoren. Uit die counter kwam Argon op 2-2. Van der Weijden wist 1 op 1 niet te falen. Daarna raakte Wever nog met heerlijk balletje de paal. Zorn en van Dorp kregen allebei direct rood van scheidsrechter Henshuijs. Daarnaast deelde hij nog vijf gele kaarten uit. Van Mullem kon in de 93e minuut nog de winnende maken maar doelman Antonioli wist met een redding dit te voorkomen. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Stedoco.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl