Zwaluwen heeft selectie rond voor volgend seizoen

De A-selectie van Zwaluwen voor het volgende seizoen is rond. De afgelopen maand is hier op de achtergrond hard aan gewerkt. Dit naast de prioriteit binnen de club om Zwaluwen de huidige Corona-crisis door te loodsen en klaar te maken voor een gezonde herstart.

Volgend seizoen gaat deze selectie bestaan uit 20 spelers, waarvan de helft uit eigen jeugd of uit jeugdspelers die eerder bij Zwaluwen hebben gespeeld.  Van het totaal zijn er nu 17 A-selectiespelers vastgelegd. In de voorbereiding krijgen jongens uit de nieuw gevormde ‘talent pool’ de kans zich te laten zien, waarvan er uiteindelijk nog 3 spelers zullen aansluiten bij de A-selectie. Voor alle spelers in de A-selectie geldt dat zij graag voor Zwaluwen komen spelen, en de kans willen pakken om met ons hernieuwde beleid iets moois neer te zetten.

De afgelopen maand hebben de volgende spelers laten weten volgend seizoen graag bij Zwaluwen te blijven of te komen spelen.

Verdediger Mauro Kloppert sluit na een aantal goede gesprekken aan bij de club. In het dagelijks leven is hij jongerenwerker in zijn wijk Delfshaven en wil zijn steentje bijdragen door het geven van trainingen aan de jeugd van Zwaluwen. Mauro komt over van Leonidas (zo) en was hiervoor o.a. actief voor RVVH.

Verdediger Yasin Mazlum komt over van Westlandia (zo). Yasin speelde in de jeugdopleiding bij Sparta en Cambuur. De geboren Vlaardinger staat te trappelen om zijn kwaliteiten te tonen bij Zwaluwen en is een welkome versterking.

Annouar Ayachi maakte al in 2018 onder Oscar Biesheuvel zijn eerste minuten in Zwaluwen 1. De uit eigen jeugd afkomstige speler speelde de afgelopen 2 seizoen grotendeels in Zwaluwen 2, en maakt nu definitief de stap naar de A-selectie.

Goed nieuws ook van Jim van Oeveren die volgend seizoen blijft spelen aan de Zwaluwenlaan. De betrouwbare basisspeler verhuist dit jaar naar Vlaardingen en blijft in zijn nieuwe woonplaats voetballen.

Ook zijn we blij om Sem van Prooijen weer welkom te heten bij Zwaluwen. De middenvelder maakte van E1 tot en met C1 deel uit van onze jeugdopleiding. De laatste jaren was hij actief bij TOGB en kiest er nu voor om terug te keren bij Zwaluwen.

Verder hebben de volgende spelers al eerder aangegeven bij Zwaluwen te blijven of te komen spelen:

Michael de Leeuw, Sem Oomen, Lonny Mendes Fernandes, Jamilio Valies, Etson Galong, Stefano Gonsalves, Mo Taibi, Sander Barragan, Manasse Labid, Adair Veiga Lopes, Jazzy Adams en Pjotr Jongste.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl