Adair Veiga Lopes op schot tegen Achilles’29

VLAARDINGEN- Zwaluwen heeft in een doelpuntrijk duel met 5-3 gewonnen van het geplaagde Achilles’29. Pas na een halfuur spelen wisten de Vlaardingers op een 1-0 voorsprong te komen. Basoski had een uitstekende voorzet in huis van links, die Veiga Lopes tegendraads binnen wist te koppen.

Nog geen minuut later werd het 2-0. Bijna een identiek doelpunt als de eerste. Wederom was het Basoski met een voorzet op Veiga Lopes die de 2-0 wist binnen te schieten. Na rust kwam Zwaluwen slecht uit de kleedkamer. Achilles wist een wereldgoal te maken. Schorea kreeg alle ruimte en wist van 20 meter de bal binnen de kruising te schieten.

Zwaluwen leek het duel op slot te gooien door de 3-1 te maken in de 70e minuut. Ajarai wist de bal na een scrimmage binnen te schieten. De bezoekers kwamen alsnog goed terug in de wedstrijd. Door een strafschop en een heerlijke kopbal van Uyi-Olaye kwam Achilles’29 terug tot 3-3. Er werd daarna nog een levensgrote kans gemist om op 3-4 te komen. Slabbekorn wist voor de Vlaardingers een strafschop te versieren waarna Veiga Lopes foutloos wist binnen te schieten. In de slotfase wist Veiga Lopes zijn vierde te verzilveren; 5-3. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Achilles Veen.

Foto: Mischa Keemink

Avatar foto

Tom Vlielander

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl