‘s-GRAVENZANDE- Zwaluwen heeft een knappe overwinning geboekt op ‘s-Gravenzande. De uitslag bleef bij 2-3. Het mag een wonder genoemd worden dat de Vlaardingers niet tot meer doelpunten kwamen. Na zes minuten was het al raak; Scholman stuurde Goncalves weg die tot score kwam. Zwaluwen kreeg kans op kans om de 0-2 te maken maar doelman Koning stond zijn mannentje. Op slag van rust werd het toch 0-2 door een eigen goal van Vermolen. In de tweede helft koos ‘s-Gravenzande ervoor om 1 op 1 achterin te gaan spelen. De Vlaardingers wisten hier goed gebruik van te maken door verschillende uitbraken. Vanaf de linkerkant was het Scholman die met een fraai schot voor de beslissing leek te zorgen. Daarna waren er meerdere kansen om de voorsprong uit te breiden maar hier werd slordig mee omgegaan. De thuisploeg kwam nog terug laat in de wedstrijd. Invaller de Groot wist te scoren uit een strafschap en Triep wist diep in blessuretijd met een getimde kopbal nog voor 2-3 te zorgen. Zwaluwen stijgt weer door richting de middenmoot en volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Rijnvogels.