NOORDWIJK- Zwaluwen heeft in de laatste wedstrijd van het seizoen een 4-2 nederlaag opgelopen tegen kampioen Noordwijk. Beide ploegen wisten er nog wel een vermakelijk duel van te maken. In de vijfde minuut was het Westdijk die Noordwijk op 1-0 kon zetten. James wist na een halfuur spelen de voorsprong te verdubbelen naar 2-0. In de tweede helft kwam Zwaluwen sterk terug tot 2-2. Scholman wist geklungel achterin bij Noordwijk af te straffen en van Mullem wist een fout van doelman Rondeltap af te straffen. Nog geen drie minuten later was Borsboom die met een hard schot voor 3-2 wist te zorgen. Het slotakkoord was voor James die de eindstand op 4-2 bracht. Voor Zwaluwen rest alleen nog het Vlaardings kampioenschap.