Zwaluwen wint oefenwedstrijd van XerxesDZB

Dinsdagavond speelde zwaluwen een nuttige oefenwedstrijd aan de Zwaluwenlaan tegen het één klasse lager uitkomende Xerxes Het trof een goede tegenstander die net als Zwaluwen lekker wilde voetballen. Mede daarom ontstond een leuke wedstrijd, met goede momenten en een 3-1 uitslag.

Zwaluwen kwam in 2 formaties voor de dag in helft 1 en helft 2. Zo heeft iedereen weer nuttige minuten kunnen maken. De goals kwamen van Gerson Pisas. Na een snelle dribbel de 16m in werd hij gevloerd en nam zelf de penalty. Vlak voor rust een goede aanval van Xerxes. De voorzet werd mooi binnen gekopt 1-1.

Na rust was het Mo Lamsiah die na goed druk zetten van hem en Pjotr Jongste de bal oppikte en 2-1 maakte. De 3-1 kwam van Etson Galong die bij de 2e paal een gave voorzet van Patrick Triep binnen werkte. Gelukkig zagen we Patrick weer zijn kunsten vertonen na weken blessureleed.

Met deze wedstrijd, en die van afgelopen zaterdag, moet Zwaluwen toch het nodige vertrouwen hebben getankt. Donderdag scherp trainen en dan richting Nieuwenhoorn as zaterdag.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl