Zwemmen: ZVVS Masters grossieren in NK medailles

Ook dit jaar waren de ZVVS Masters weer van de partij tijdens de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen Lange Baan, die vanaf 3 mei tot en met 6 mei werd gezwommen in het Haagse Hofbad.
Dit jaar deden er een 19tal ZVVS masters mee, tevens werd er op een record aantal van 14 estafettes gestart met klinkende resultaten als gevolg.

Groot grutter in het ZVVS medaille klassement was Willem Putter hij zwom in totaal 11 medailles bij elkaar waarvan 2x Goud, 6x Zilver en 3 Brons.  De nummer twee in het ZVVS medaille klassement is Nadya Putter zijn vergaarde in totaal 10, waarvan 6 stuks op de persoonlijke nummers en 4 stuks op de estafette nummers En de derde in het klassement is Karin Stein met 8 medailles, zes stuks behaalde zij op de persoonlijke nummers en 2 op de estafette nummers.

Willem Putter, Rene de Jong, Marco Schoenmakers en Emiel van Elderen zwommen samen in de 4x 200m vrij naar een 1ste plaats en een Nieuw Nederlands Masters Record.

Verder werden er door Finn van der Bas een bronzen medaille op de 100m rugslag.
Natalie van der Hoeven behaalde samen Ada de Voogd, Helena Mels en Nadya Putter goud op de 4x 200m vrije slag en werden er medailles behaald door, Ramona Noordermeer, Tibor Papp, Tim van der Steen, Klaas de Ridder, Chantal van der Vaart, Gertjan van der Vaart en Freddy van der Veen, zij behaalde allemaal de medaille tijdens de estafettes.

Al met al mogen de ZVVS Masters terugkijken op een zeer geslaagde editie van het Open Nederlandse Masters Kampioenschap Lange Baan 2018.

Foto: ZVVS


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl