21e oliebollen en snerttoernooi Excelsior’20 breekt records

Het 21e oliebollen en snerttoernooi van Excelsior’20 is wederom een groot succes gebleken. Op Thurlede streden een recordaantal van 32 teams, 60-plussers, jeugdleden, dames en selectiespelers om de felbegeerde wissel oliebollenbokaal en snertcup. Bovendien werden er ruim 1000 oliebollen door de hardwerkende vrijwilligers geproduceerd. Een aantal wat ook ruimschoots de boeken in gaat als een niet eerder geëvenaard aantal.

De organisatie spreekt dan ook van een groot succes. ” Er zijn heel wat vrijwilligers in actie geweest om deze dag tot een succes te maken. De organisatie dankt dan ook het voetbalbestuur, de jeugdcommissie, de barcommissie en de drie barploegen, de (17) scheidsrechters, de onderhoudsploeg, PPSC, commissiekamer-assistentie en niet te vergeten de oliebollendames.
Voor het neefje van prins Teun is een leuk bedragje opgehaald. Nu maar hopen dat de verzekeringsmaatschappij ook zijn steentje gaat bij dragen en dat hij de noodzakelijke operatie in de VS kan ondergaan.”

Naast de reguliere cup was er genoeg eer te behalen in de vorm van de nodige cups en titels. De dames van Standaard leuk (Foto) wisten wederom beslag te leggen op de “Ze-liepen-ons-ondersteboven-bokaal” Een prestatie van formaat.
Een overzicht van de titels:

  • FC Hope: We-liepen-op-onze–tenen-cup
  • Altijd net niet: We-zijn-zo-goed-dat-we-bijna-naast-onze-schoenen-gaan-lopen-bokaal
  • De gouden generatie: snertcup
  • FC Linksbuitenadem: Oliebollenbokaal

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl