22 & 23 juni: Schiedams voetbal kampioenschap bij Excelsior’20

Schiedam – De organisatie heeft het programma van het Schiedams kampioenschap 2019 bekend gemaakt.  Het prestigieuze toernooi dat dit jaar alweer haar vijfde editie ingaat zal dit jaar op 22 & 23 juni worden afgewerkt op het complex van Excelsior’20. Op 22 juni strijden de standaard elftallen om de eer van de jeneverstad om prestigieuze eer en een dag later zijn de jeugdelftallen van de Schiedamse verenigingen aan de beurt.

Onder het toeziend oog van notaris Jeroen Krabbendam, tevens voorzitter van de rugby-afdeling van Hermes DVS, koppelde hoofdsponsor en naamgever van het toernooi, Patrick “DUOCAR” Gunneweg de clubs afgelopen week in twee poules aan elkaar.

Het kampioenschap zal dit jaar met zekerheid een nieuwe kampioen kunnen begroeten. SVV (zo) werd door de club dit jaar niet ingeschreven. De zaterdagafdeling dingt daarin  tegen wel mee om de titel.
Dit betekend dat er in 1 poule van 4 (A) en 1 poule van 3 (B) wordt gestreden om de eerste twee plaatsen waarna een kruisfinale en een finale de winnaar bekend zal worden. In poule B zullen de poulewedstrijden langer duren om het aantal speelminuten per team gelijk te trekken.
De aftrap van het evenement is om 11:00 uur en uiteraard wordt alles weer omlijst met de bekende Schiedamse gezelligheid ! Tip: Kom op de fiets

Het programma:


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl