25 mei: Zwaluwen maakt zich op voor bomvol avondprogramma Staantribune on Tour

Misschien had je het al gehoord? Op 25 mei organiseert de businessclub van vv Zwaluwen een avond voor de pure voetballiefhebber. We gaan na een succesvolle avond met Jan Boskamp wederom voor een propvolle kantine met Staantribune on Tour.

De kantine wordt omgetoverd tot een heuse studio als Staantribune on Tour met een avondvullend programma komt voor ‘echte’ voetballiefhebbers.

We gaan er een leuke avond van maken, boordevol verhalen over voetbal(reizen), een heuse groundhopquiz en een mooie inkijk in de wereld van voetbalshirtverzamelaars. Ben je benieuwd naar alle verhalen van de mannen of heb je vragen over hoe je het aanpakt om een voetbalreis te organiseren, kom dan op donderdag 25 mei naar de kantine van onze club. Het exacte programma volgt nog en voor meer informatie over de Staantribune verwijzen wij jullie naar www.staantribune.nl.

Aan de stamtafel zal Ino de avond samen met Jim Holterhues, oprichter en hoofdredacteur van Staantribune, aan elkaar praten en dat doen ze samen met de volgende gasten:

Hans Douw: deze ‘Groundhopper des Vaderlands’ bezocht al in bijna 100 landen een voetbalwedstrijd, deze titel komt niet zo maar aanwaaien dus! Vorig jaar bundelde hij zijn verhalen in het boek Voetballiefde zonder Grenzen.

Jeroen Heijink: Naast het bezoeken van ruim 1300 wedstrijden in 37 landen is Jeroen ook de man achter de podcast van Staantribune en tevens fanatiek shirtverzamelaar. Hiermee heeft hij onlangs ook de tv-studio van Ziggo gehaald en deze ‘heilige graal’ zal dan ook niet ontbreken op deze avond.

Wil je erbij zijn? Toegang is gratis. Aanmelden kan via deze link https://forms.gle/kVnBeSuK4J8GMrbJA


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl