VLAARDINGEN – In de zaterdag tweede klasse D heeft CWO zaterdagmiddag geen zege geboekt in het thuisduel tegen koploper DCV.

De formatie van trainer Jeff Stans kwam tegen de ploeg uit Krimpen aan den IJssel niet verder dan 1-1. Het betekende alweer de zesde remise in dertien competitiewedstrijden. Midweeks werd ook nog eens met 1-1 gelijk gespeeld tegen stadgenoot Deltasport. Raoul Gillet scoorde in het eerste bedrijf de 1-0, en CWO bleef daarna beter. Na de theepauze waren het de bezoekers dat het heft in handen nam. Zij kwamen langszij, maar nadien was CWO nog dichtbij een winnende treffer. Alleen stond bij beiden het vizier niet op scherp. “De eerste helft waren wij de baas op het veld met goed spel en een veldoverwicht,” stelde trainer Stans na afloop. “Na de rust was DCV beter. Na de gelijkmaker was het duel meer in balans. Het leverde alleen geen goals meer op.”

In de rangschikking staat CWO nog altijd op de derde plaats. Wel verloor de ploeg van Stans pas één wedstrijd.