3C: DVO’32 en HBSS blijven steken op gelijkspel

Vlaardingen – De Waterwegderby tussen DVO’32 en HBSS is geëindigd in een 2-2 gelijkspel. Beide ploegen trakteerden de vele toeschouwers op een prima schouwspel dat tot aan de laatste seconde spannend bleef. De thuisploeg ging furieus van start toen Ruud Durinck al na drie minuten het net wist te vinden.
HBSS herstelde zich knap maar paal en lat zaten de Schiedammers in de weg. Na de thee viel de bal wel goed en wist Alex Mokveld namens de Schiedammers binnen te koppen. Waar DVO’32 in de persoon van Robin den Breems na een half uur wederom de voorsprong pakte was het 10 minuten voor tijd weer Alex Mokveld namens de bezoekers die via de strafschopstip de eindstand leek te bepalen.

Strafschop
Waar iedereen rekening leek te houden met een gelijkspel kreeg de formatie van oefenmeester Ben Hoogwerf in blessuretijd de uitgelezen mogelijkheid om alsnog 3 punten bij te schrijven, maar de toegekende strafschop werd niet verzilverd.

HBSS oefenmeester Toon Wolters was realistisch, “Gezien het wedstrijdverloop en de kansen die we gecreëerd hebben hoopte ik of meer maar het feit dat we aan het einde een strafschop kregen en dat deze gemist werd kan ik leven met deze 2-2. Ik denk dat beide ploegen de opgekomen toeschouwers een goede pot voetbal hebben laten zien waar alles in zat.” aldus Wolters.

Foto: Mischa Keemink

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl