3D: HBSS – Kethel Spaland (za): Aanhaken of afhaken

In 3D staat er dit weekend een onvervalste Schiedamse derby  HBSS – Kethel Spaland (za) op het programma. Waar de ploeg van oefenmeester Peter van Buren met een keurige tweede plaats volop in de race is om het verloren sportieve terrein in een seizoen weer goed te maken doet ook het HBSS van Toon Wolters het meer dan uitstekend.

De oranjehemden wisten in de competitie ouverture eerste periode kampioen en koploper CION met 2-0 te verslaan maar ook DVO’32 (0-2) werd aan de zegekar gebonden. Daarbij is de Toon Wolters brigade in eigen huis nog ongeslagen en wist alleen RHS (0-0) de Schiedammers op een punt te houden.

Kethel Spaland (za) kende met 9 uit 3 een vliegende start en moest alleen buigen voor koploper CION (2-1) daarbij hebben de Schiedammers zich een aantal wedstrijden flink tekort gedaan. Tegen GHVV’13 werd bijvoorbeeld een zekers 5-1 voorsprong uiteindelijk in de slotminuten nog weggegeven met een 5-5 als eindstand.

Hoe dan ook de nummers 2 en 3 van de competitie is er alles aan gelegen om het duel zaterdag winnend af te sluiten om aan te haken om de titelstrijd. Koploper CION zal met een ogenschijnlijke ‘makkelijke’ uitwedstrijd tegen Rhoon alles vanaf het vinkentouw volgen. Hoe het ook loopt het zal in ieder geval gezellig worden op Harga waar er op 17:00 uur zal worden afgetrapt.

De stand:

Het programma:

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl