Abdenasser El Khayati is transfervrij en kan vertrekken uit Qatar

Nasser el Khayati, die nu eindelijk transfervrij is, denkt aan een terugkeer naar Nederland. Zijn club Qatar SC heeft de zaken nu afgerond, waardoor hij zelf kan kiezen wat hij gaat doen en waar hij naar toegaat.

El Khayati, die zijn grootste successen had bij ADO Den Haag, denkt nu na over zijn toekomst. Tegen ESPN zei hij: ,,Ik ga het even rustig op me af laten komen. Als je een hele mooie aanbieding ergens anders krijgt, dan doe je dat, maar als er iets moois uit Nederland komt, dan ga ik daar zeker over nadenken. Het is allemaal nog pril”, aldus de 31-jarige El Khayati.

Fit

El Khayati zegt fit te zijn. ,,Ik kan niet wachten om weer lekker te gaan voetballen. Gelukkig ben ik wel het type die na een week zijn balgevoel weer terug heeft”, laat hij weten aan ESPN.

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl