Daryl Janmaat tekent bij ADO Den Haag

ADO Den Haag heeft voormalig international Daryl Janmaat weer in de armen kunnen sluiten. De 31-jarige verdediger, oud-speler van Feyenoord, trainde al anderhalve maand mee met de eerste selectie en heeft nu een contract tot medio 2023 getekend bij de club waar zijn prachtige carrière ruim dertien jaar geleden van start ging.

,,Het is prachtig om terug te komen bij de club waar het voor mij allemaal is begonnen. Dit voelt als thuiskomen”, zegt Janmaat over zijn comeback in Den Haag op de clubwebsite. Hij ontving een aantal aanbiedingen vanuit het buitenland, maar opteerde bewust voor ADO Den Haag. ,,Ik heb er uitgebreid met mijn familie over gesproken en volg mijn gevoel. Het meetrainen is ook uitstekend bevallen. Ik heb het echt naar m’n zin.”

Uitdaging

Janmaat hoopt met ADO Den Haag snel de weg omhoog te kunnen vinden. ,,Makkelijk gaat het niet worden, maar ik hou wel van een uitdaging. Ik pak deze graag aan en heb er vertrouwen in dat het goed komt. We moeten er hard voor werken, maar ik zie genoeg kwaliteit in het team. Los van mijn eigen kwaliteiten hoop ik de ploeg ook te kunnen helpen met mijn ervaring”, vertelt Janmaat. ,,Dat zegt wel wat over mijn intenties. Ik wil hier misschien wel afsluiten. Maar ik kom hier zeker niet om af te bouwen; ik ben fit en gretig.”

Versterking

Hoofd Technisch Hart Martin Jol over de terugkeer van Janmaat: ,,Ik ben zeer blij dat een speler als Daryl de club komt versterken. We hebben er vertrouwen in dat hij zijn oude vorm en fitheid snel zal terugvinden en dat wij met hem de belangrijke volgende stappen kunnen zitten in de strijd om lijfsbehoud in de Eredivisie”, aldus Jol. ,,Daryl is een absolute versterking voor onze defensie en kan hierin op twee posities van waarde zijn: op rechts en in het centrum.”

Foto: Mischa Keemink

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl