Ahmed Mendes Moreira per direct naar Telstar

Telstar en FC Groningen hebben een akkoord bereikt over de directe verhuur van aanvaller Ahmad Mendes Moreira(23) voor de rest van het seizoen, dat melden de witte leeuwen op haar website. De Schiedammer sluit per direct aan bij de selectie van Mike Snoei.

“Wij zijn heel blij dat wij Ahmad mogen verwelkomen bij Telstar. Dit is een zogeheten buitenkansje. Ahmad heeft het heel goed gedaan in de eerste seizoenshelft bij FC Groningen, maar door de aanvallende versterkingen bij de FC is zijn kans op speeltijd minder geworden. Wij hebben daar gebruik van kunnen maken en hem in ieder geval voor de rest van het seizoen aan ons kunnen binden. De kans op een langer verblijf is aanwezig, maar dat zal de komende periode moeten uitwijzen” legt technisch directeur Piet Buter uit. Of Telstar hiermee klaar is? “Nee, dat niet. Wij zoeken nog altijd minimaal één aanvallende versterking. Wij weten precies wat wij willen, maar het moet van beide partijen goed gaan klikken. Ook daar zullen de komende dagen hopelijk meer duidelijkheid brengen.”

Ahmad Mendes Moreira maakt sinds de zomer deel uit van de selectie van FC Groningen, dat hem overnam van Kozakken Boys na een indrukwekkend seizoen. In zijn eerste halve seizoen bij FC Groningen kwam hij tot 13 wedstrijden en één doelpunt.

Foto: Mischa keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl