Ajax overweegt rechtszaak: ‘Halve finale over één duel is oneerlijk’

Ajax is het er niet mee eens dat er geen supporters mee mogen naar De Kuip voor de halve finale van de KNVB Beker. De club overweegt een rechtszaak tegen de KNVB.

Volgende week speelt Ajax uit tegen Feyenoord. Het is de strijd om een plekje in de finale van de KNVB Beker. Zoals het er nu naar uitziet, moet Ajax het doen zonder supporters. Feyenoord stelt geen kaarten beschikbaar voor het uitpubliek.

‘Dat Ajax geen kaarten van Feyenoord krijgt, is extra prangend omdat bij de bekerwedstrijd Feyenoord al een thuisvoordeel heeft doordat het om slechts één wedstrijd gaat’, zegt een woordvoerder van Ajax tegen AT5.

‘Wij hebben eerder formeel bezwaar aangetekend bij de KNVB, dat is afgewezen’, zegt de woordvoerder. ‘De KNVB heeft het bezwaar van Ajax terzijde geschoven en zich achter de burgemeester van Rotterdam verscholen. Deze eist een “gezamenlijk plan”. Doordat Feyenoord niet aan dat plan meewerkt en de KNVB die impasse niet doorbreekt, moet Ajax zonder haar supporters in Rotterdam spelen.’

Lees verder bij AT5.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl