Elzinga: ‘Voorlopig geen voorstander van samenvoeging zaterdag- en zondagvoetbal’

Bij een tweetal trainers bestaat (nog) geen eensgezindheid over een eventuele samensmelting van het zaterdag en zondagvoetbal. Haaglanden Voetbal vroeg de mening aan Maurizio Ceccucci (foto boven) (RKAVV) en Richard Elzinga (FC ‘s-Gravenzande).

,,Ja, een goede zaak, denk ik”, reageert Maurizio Ceccucci. ,,Met goede afspraken zie ik het als een win-win-situatie.”

Zijn collega Richard Elzinga van zaterdag hoofdklasser FC ‘s-Gravenzande kijkt er toch wat anders tegenaan. ,,Persoonlijk ben ik voorlopig niet voor, omdat – zoals gezegd – het totaal nog niet een duidelijk en een dichtgetimmerd plan is. Ik vraag me af wat voor interessante derby’s wij erbij krijgen en ik moet er niet aan denken, dat er straks wedstrijden om 18.00 uur gaan aanvangen op de zaterdag.”

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl