Alireza Jahanbakhsh heeft bij Feyenoord een aflopend contract, maar denkt op dit moment nog niet aan volgend seizoen. De aanvaller is blij er weer bij te zijn en schoof aan op de persconferentie voorafgaand aan het duel met AS Roma.

”Ik wil nu genieten van mijn tijd bij Feyenoord, dat doe ik iedere dag en ben ik bezig met de ploeg en de jongens”, reageert de aanvaller op de vraag of er al gesproken is met de clubleiding. De buitenspeler gaat verder. ”We hebben veel wedstrijden te spelen en mijn focus ligt bij Feyenoord. We zullen zien wat de toekomst gaat brengen.”

Jahanbakhsh maakt voor het eerst in 2024 weer onderdeel uit van de selectie. ”Ik was natuurlijk weg voor zeven weken. Elke wedstrijd heb ik geprobeerd om te kijken als ik tijd heb. Hoe het ging met het team daar ben ik blij mee. Veel wedstrijden gewonnen en door in de beker. Voor mezelf: ik heb natuurlijk veel wedstrijden gemist, maar ben heel blij om terug te zijn. Als speler wil je graag wedstrijden spelen voor de club.”

Arne Slot geeft tenslotte nog aan dat de buitenspeler niet fit genoeg is om in de basis te starten tegen AS Roma. Het feit dat hij aanwezig is bij de persconferentie, betekent dus niet automatisch dat Jahanbakhsh een basisplaats heeft.

DoorFR010.nl