ARBO Rotterdam bouwt verder in eredivisie volleybal

ARBO Rotterdam is terug in de Eredivisie Volleybal! Het oer-Rotterdamse veiligheidsbedrijf dat al jarenlang de sport en dan in het bijzonder de sport in de regio Rotterdam een warm hart toedraagt, slaat dit keer zijn vleugels uit naar het Limburgse land. Onder de naam ARBO Rotterdam komt het eerste damesteam, dat zijn basis vindt in Sint Anthonis en Gennep, uit in de Eredivisie Volleybal.

Bevlogen sportliefhebber
Met de sponsoring van Sparta, Excelsior Rotterdam en tot verleden jaar Feyenoord heeft ARBO Rotterdam nog altijd het unieke fenomeen sponsor te zijn geweest van alle BVO’s uit de regio Rotterdam. Naast het voetbal manifesteert de bevlogen sportliefhebber Dragan Culic, samen met vrouw Ellis Smoor eigenaar van ARBO Rotterdam, zich ook in het waterpolo (SVH) en tegenwoordig zelfs in e-gaming (ARBO Rotterdam e-gaming). ARBO Rotterdam steunt sinds een paar jaar ook het maatschappelijk initiatief van Luigi Bruins en Ryan Koolwijk die met hun organisatie NNF Sports mensen door voetbal laten verbinden. Maar volleybal blijft toch echt zijn grote passie.

Volleybalhart
“Ik ben echt een bevlogen sportliefhebber en vind alle sporten geweldig om te zien. maar mijn hart ligt echt bij het volleybal,”  steekt de flamboyante eigenaar van wal. “Wij zijn dan ook vanaf 2012 t/m 2017 naamgever en hoofdsponsor geweest van Volleybal Rotterdam, waarmee we in de Eredivisie uitkwamen. Sommige jongens, die toen actief waren hebben via ons de absolute volleybaltop bereikt. Ik denk bijvoorbeeld aan Wessel Keemink, die nu meer dan 100 interlands achter zijn naam heeft staan. Hij heeft nu ook al bij topclubs in België, Italië en Tsjechië gespeeld. Ook de Australische international Max Stapels speelde bij ons. Als ik beide jongens terugzie op het WK Volleybal, ben ik echt trots op hen. Later zijn we ook nog shirtsponsor geweest van Fusion Rotterdam Volleybal.”

Enthousiasme en ambitie
Na een periode van afwezigheid in het Volleybal vliegt ARBO Rotterdam nu dus uit naar het Limburgse land. Een stap die gezien de lokale Rotterdamse sponsoractiviteiten best opmerkelijk is. “Voor ons is het belangrijk dat een club of een sportinitiatief enthousiasme en ambitie uitstraalt en dat er alles aan wordt gedaan om zo goed mogelijk te presteren,” legt Culic uit, die afgelopen jaar het 20-jarig jubileum vierde met zijn bedrijf ARBO ROTTERDAM.

Only the best is good enough
“Wij zijn met onze diensten actief door heel Nederland en zelfs in Europa de USA en Singapore.Dus in deze lijn kijken we ook over de ‘Rotterdamse grenzen’ heen als het gaat om samenwerking met enthousiaste teams. Wij vinden dat FAST met al deze facetten perfect past in onze filosofie en we gaan er samen een mooie toekomst van maken. Uiteindelijk streven we hetzelfde na, net als de slogan van ARBO Rotterdam: ‘Only the best is good enough’”

Dit is een artikel uit het nieuwe waterwegsport.nl magazine! En hij is dikker dan ooit! Met weer ruim 64-pagina’s vol met herkenbare sportverhalen en de prachtigste foto’s uit de regio Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Maasland en Hoek van Holland is het het waterwegsport.nl team weer gelukt de trouwe lezers te trakteren op uren leesplezier !
Lees hem vanaf nu online of haal de full-collor  gratis op bij jouw sportvereniging !

Foto: ARBO Rotterdam


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl