ARBO Rotterdam Handbal neemt revanche op matige week

Rotterdam – De mannen van coach Arjan Koster werden deze week verrast door de reserves van Hellas in de beker. Na een “triller” 31-31 reguliere speeltijd en 37-36 na de noodzakelijke verlengingen werd er aan het kortste eindje getrokken. Het probleem van de wedstrijd van afgelopen zondag tegen E&O, te weinig scoren werd niet doorbroken.

Vandaag stond de wedstrijd tegen het Brabantse GHV op het programma, hoewel de scores in de eerste helft gelijk op gingen (14-13 met de rust) had niemand het idee dat we verloren zou gaan worden. Nadat er in de tweede helft een comfortabele voorsprong op het scorebord stond was het de beurt aan de jonkies om het af te maken. Die deden dat naar behoren. Opvallend was dat bijna iedereen scoorde maar dat er toch nog wat kansen om zeep geholpen werden door ofwel matig afronden ofwel technische fouten. Zo werden beide strafworpen niet verzilverd en liepen in het begin van de partij maar liefst 3 break outs op rij de mist in.

Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Olympia ’89/DOS ’80 op het programma hier zal toch een beetje meer scherpte noodzakelijk zijn om die wedstrijd in het voordeel te beslissen.

Score ARBO Rotterdam Handbal:

Pascal Haak 5, Boy van Eijk en Bram Nass 4; Lazar Popov,  Zeno Canninga en Jorne Douven 3, Lars van Aart en Mike Schwencke 2 en Thomas Houtepen, Sander Broeders en Tim Husson 1


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl