Handballers ARBO Rotterdam onderuit in Oss

Met een mooie overwinning op GHV op zak reisden de mannen van ARBO Rotterdam Handbal af naar Oss om daar aan te treden tegen het aangeslagen Olympia ’89, zij hadden immers na een mooie start van de competitie de laatste twee wedstrijden verloren (Dios en Berdos).

Spelbepaler Lazar Popov bleef in Rotterdam achter om de Heren A te coachen in hun wedstrijd tegen koploper Aalsmeer. Zonder Popov kon de aanval, op een paar mooie acties van Royce Helbers in de eerste helft na, geen vuist maken. De meest succesvolle speler uit de tweede lijn was notabene Tim Husson die rondkomend vanuit de hoek een aantal malen vanuit de tweede lijn het doel wist te vinden. De “echte” tweedelijn spelers bleven te veel onzichtbaar en trachten te veel de verdediging te passeren in plaats van de keeper van afstand onder schot te nemen. Tel daarbij op twee handen vol technische fouten en het verschil bij rust 14-9 is verklaard.

Na rust kwam er helaas geen herboren team uit de kleedkamers nee de malaise zette zich voort en Olympia ’89 kon de wedstrijd eenvoudig uitspelen en de voorsprong zelfs nog uitbouwen. De verdediging trapte maar liefst 6 keer op rij in het zelfde trucje van de Ossenaren, aanwijzingen van de kant werden niet gehoord of in de wind geslagen het was tekenend voor de wedstrijd. Eindstand 28-21

Zaterdag staat de derby tegen Atomium’61 op het programma 20:30 uur in de Sporthal van het Albeda College aan de Haastrechtstraat 5.

Score ARBO Rotterdam Handbal:

Tin Husson 5, Sander Broeders 3, Pascal Haak, Zeno Canninga, Lars van Aart, Royce Helbers en Mike Schwencke allen 2 en Jorne Douven, Bram Nass en Boy van Eijk allen 1.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl