Ayoub: ‘Ik kon vertrekken deze winter’

Rotterdam – Yassin Ayoub kon deze winter naar meerdere clubs vertrekken maar is Feyenoord trouw gebleven. De middenvelder scoorde tegen Ajax de 6-2 en lijkt op de weg naar een basisplaats en meer speelminuten.

Ayoub ging in de winterstop het gesprek met Van Bronckhorst aan. ”Ik heb de trainer gevraagd hoe het precies zit. Als ik eerlijk ben kon ik ook weg deze winter, maar Feyenoord heeft me niet laten gaan,” laat Ayoub in gesprek met Salaheddine weten.

Van Bronckhorst had echter nog steeds vertrouwen in de kwaliteiten van Ayoub. ”Hij zei ‘jouw toekomst ligt bij Feyenoord’ tegen mij,” vertelde Ayoub. Zondagmiddag zal Ayoub vermoedelijk wel weer plaatsnemen op de bank als Feyenoord het in Rotterdam-Kralingen opneemt tegen Excelsior.

Foto: Mischa keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl