Belangrijke zege dames HC Schiedam op Weert

 

Weert – De dames van HC Schiedam hebben een mooie maar ook een belangrijke zege geboekt. In Weert werd de plaatselijke HV verslagen met 2-4.

Na een valse start, waarin Schiedam al snel op een achterstand kwam, benutte Schiedam via Myrna Tanis een strafcorner. Een sterker Schiedam wist na amper tien minuten spelen terecht op voorsprong te komen, via Sarah Oosterom.  Schiedam dat in het tweede kwart zelfs op 1-3 kwam weerom via een strafcorner van Myrna Tanis.  Ook in het derde kwart voerde Schiedam de boventoon en gooide Jessica van Rumpt met de 1-4 de wedstrijd op slot. De 2-4 van Weert bracht Schiedam niet van slag en was enkel voor belang voor de statistieken.

Topschutter Myrna Tanis is uiteraard heel blij met de overwinning. ,,Het was echt een strijd als team vandaag. Met z’n allen hadden we een doel en daar zijn we vol voor gegaan. Overal op het veld onze eigen verantwoordelijkheid gepakt en als team de punten binnen gesleept. Zonder strijd geen punten”, sprak een opperst vrolijke Tanis

 

Avatar foto

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com