Bill Savonije volgt Jan Stijger op als voorzitter VFC

Vlaardingen – Tijdens de Algemene Ledenvergadering van VFC van 18 december 2017 is Bill Savonije door de vergadering gekozen tot nieuwe voorzitter van VFC. Bill, 66 jaar en gepensioneerd, is sinds vorig jaar algemeen bestuurslid van VFC. Hij is geen onbekende binnen de club en heeft in het verleden ook het geel zwarte shirt gedragen op het voetbalveld.

Na een jaar meegekeken te hebben in de bestuurskeuken van VFC heeft hij aangegeven de stap naar het voorzitterschap te willen zetten. Bill neemt de voorzittershamer over van Jan Stijger die ruim 13 jaar voorzitter is geweest. Stijger werd in dezelfde vergadering overigens bekroond tot erelid van de Kwekkers.

VFC, een van de grootste verenigingen in de regio, staat voor tal van uitdagingen en hoopt een paar grote wensen te vervullen. Op de wensenlijst van VFC staat een energie neutraal sportpark en ook het derde kunstgrasveld is vermeld. Bij de uitdagingen staat bovenaan het aanvullen van het vrijwilligerskorps. Zowaar een paar mooie uitdagingen waar de kersverse voorzitter zich in vast kan bijten.

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie