Oefenmeester Francis Janse vertrekt bij VDL

Maasslui – VDL en trainer Francis Janse gaan na dit seizoen uit elkaar. Beide partijen hebben vanavond in goed overleg besloten om geen nieuw contract aan te gaan voor nóg een jaar.

Janse heeft ambities op een hoger niveau en gaat graag weer aan de slag bij een club in de hoofdklasse of eerste klasse van de KNVB.

Op verzoek van de oefenmeester kwamen hij en de Technische Commissie vanavond al bij elkaar. Aanvankelijk stond in januari pas de evaluatie van de eerste seizoenshelft op de agenda. VDL kent een tegenvallende eerste helft van de competitie. Het eerste elftal staat op de laatste plaats van de 2e klasse KNVB. Maar in de laatste twee duels veroverde VDL 1 vier punten en lijkt de weg naar boven ingezet.

Janse zegt nog vol gemotiveerd te zijn om het seizoen goed af te maken en wil, zo zegt hij, mede met de terugkeer van Marcel de Bruijn en Kevin van der Kraan na de winterstop,  vol gaan voor lijfsbehoud in de tweede klasse.

De Technische Commissie heeft de selectie van VDL en de rest van de staf op de hoogte gesteld. De TC gaat in de komende periode zich beraden over een opvolger.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een antwoord