Boëtius: “Woensdag moet er een Feyenoord staan dat Willem II bij de strot pakt”

Jean-Paul Boëtius mocht door een blessure van Feyenoord- aanvaller Steven Berghuis aan de aftrap van de 2e helft staan in de topper tegen PSV. Ook hij kon de stand niet veranderen. In gesprek met RTV Rijnmond spreekt hij over de wedstrijd.

“We hebben een kleine periode na rust goed druk gezet, daarin scoren we ook. Dan heb je het gevoel dat het nog 2-2 kan worden, maar na die 1-3 weet je dat het moeilijk gaat worden. De rest van de wedstrijd is PSV gewoon de bovenliggende partij geweest.”

De aanvaller weet dat hij op dit moment niet zijn beste vorm te pakken heeft. “Ik moet niet over de vorm van andere spelers gaan praten, maar zelf zit ik zeker niet in m’n beste vorm.” Hoe dat kan, weet ‘The Comeback Kid’ niet. “Ik ga niet bewust zo een wedstrijd in. Het enige wat ik kan doen is hard blijven werken. Ik heb laten zien dat ik kwaliteiten heb. Natuurlijk ligt de lat hoog, mensen gaan dingen verwachten. Dat kan je niet altijd opbrengen. Maar de wil is er wel.”

Boëtius was daardoor wel blij dat hij betrokken was bij het enige Feyenoord doelpunt. “Natuurlijk ben ik er ondanks het verlies wel blij mee. Het zijn statistieken voor jezelf. Dat laat zien dat je het kan.” Of hij beter kan? Daar is hij van overtuigd. “Ik moet nóg harder werken, dan weet zeker dat het geloof terug komt. Als dat er is, dan weet je dat er leuke dingen bij Jean-Paul Boëtius kunnen gebeuren.”

Boëtius weet zeker dat Feyenoord alles op alles gaat zetten om de wedstrijd tegen Willem II te winnen. “We hebben vaker laten zien dat we na een verliespartij de knop om kunnen zetten. Woensdag moet er een Feyenoord staan dat Willem II bij de strot pakt en niet meer los laat. Naar mijn mening gaat dat zeker gebeuren.”

Bron foto: Mischa Keemink, www.vksportphoto.com


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl