Bondscoach Ronald Koeman geeft webinar

In de afgelopen periode heeft de KNVB al diverse webinars georganiseerd over thema’s die juist in deze periode voor clubs en vrijwilligers van belang kunnen zijn. Aan het programma voor de komende weken zijn nu ook webinars van de bondscoaches Ronald Koeman, Max Tjaden en Sarina Wiegman toegevoegd.

Ronald Koeman

Eigenlijk had heel Nederland op dit moment in de ban moeten zijn van EURO 2020. De straten en pleinen zouden Oranje zijn geweest en 17 miljoen mensen rood-wit-blauw. Helaas is alles anders. De bal ligt stil en het EK is verplaatst naar volgend jaar. Het geeft ons wel een ándere kans. Onze bondscoach Ronald Koeman heeft wat tijd over en wil ons een inkijkje geven in zijn werk.

EEN WEDSTRIJD VAN ORANJE MET RONALD KOEMAN; VAN SCOUTING TOT SPEELWIJZEMaandag 22 juni, 20.00 uur.

Max Tjaden

Wie heeft er nou nog nooit in de zaal gevoetbald? Als club de uitstroom van leden tegengaan door middel van zaalvoetbal? Je voetbalaanbod verbreden met zaalvoetbal? Je hebt er wellicht nog nooit bij stilgestaan maar zaalvoetbal biedt jouw club veel extra mogelijkheden. Max Tjaden, bondscoach van het Nederlands zaalvoetbalteam, bespreekt in dit webinar met een aantal gasten hoe je het zaalvoetbalaanbod kan integreren binnen jouw club en welke kansen dit biedt. Niet alleen in de winterstop, maar ook op structurele wijze.

MET ZAALVOETBAL JE CLUB VERSTERKENDonderdag 2 juli, 20.00 uur.

Sarina Wiegman

7 juli 2019. De dag waarop de OranjeLeeuwinnen historie schreven door in de WK-finale aan te treden tegen de Verenigde Staten. Exact één jaar na dato blikken we  terug op deze bijzondere dag met onze bondscoach; Sarina Wiegman. Hoe heeft zij deze dag beleefd? Hoe bereid je een team voor op zo’n belangrijke wedstrijd? Welke lessen nam ze mee uit WEURO 2017 en welke lessen heeft ze geleerd tijdens dit toernooi? We staan er in dit webinar uitgebreid bij stil.

IN GESPREK MET SARINA WIEGMAN: EEN DROOM VAN EEN WKDinsdag 7 juli, 20.00 uur.SAMENVOORUITKijk voor het volledige webinar-overzicht op knvb.nl/samenvooruit.

Let op: voor deze webinars zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Een webinar is één dag na uitzending altijd terug te kijken via knvb.nl/samenvooruit.

Bron: KNVB.nl
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl