BREAKING: Cricket competitie start volgende week

Schiedam – De van ongeduld trappelende cricketers mogen volgende week zondag serieus de wei in. Vandaag of morgen valt de beslissing of er in de Topklasse een halve competitie gespeeld gaat worden of een Twenty/20 toernooi.
Bij de Koninklijke Nederlandse Cricket Bond (KNCB) wordt dit weekend koortsachtig vergaderd hoe er nog een enigszins leuk format kan worden geboden. Voor beide voorgestelde speelvormen staat geen hoofdprijs aan de finish. Worden het op zondag gespeelde 2×50 over wedstrijden of T20-potjes, waarvan twee op één dag. Wedstrijdleider van de KNCB Bart Kroesen, geen onbekende op Excelsior’20, komt vandaag of morgen met het antwoord. ,,We zijn wel klaar met de onderlinge partijen,” stelt Punjab-voorzitter Sulaiman Tariq, ,,maar waarschijnlijk speel je straks zonder dat er wat te winnen valt. Maar blij zal ik zeker zijn als volgende week zondag de eerste bal wordt gebowled.”
Ook Luuk van Troost, de preses van Excelsior’20, kan zijn geluk niet op als inderdaad volgende week de nog altijd regerend landskampioen het veld weer inkan. ,,Er wordt naar gesnakt, niet alleen de spelers maar ook de trouwe toeschouwers. Ja, die mogen erbij zijn.”
Door: Ton de Leede
Foto: Mischa Keemink

JWTV nam een kijkje:


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl