Vlaardingen – CION heeft wederom een geweldige slag op de transfermarkt geslagen. De Vlaardingers waren al goed bezig door oefenmeester Ricky van den Bergh binnen te halen. Vandaag werd daar nog een schepje bovenop gedaan doordat bekend werd dat niemand minder dan Giliano Wijnaldum vanaf volgend seizoen de gelederen komt versterken.
Op het hoofdkantoor van de eveneens nieuwe sponsor uitzendbureau Tradiro werd de topaankoop onder toeziend oog van oefenmeester Van den Berg, Tradiro eigenaar Michael Mostert en technische man van de Vlaardingers Sebas Verburgh de spreekwoordelijke champagne op gepaste 1,5 meter geklonken.

De 27-jarige verdediger en broer van Liverpool grootheid Georginio Wijnaldum speelde in het verleden voor o.a. AZ, FC Groningen en Go Ahead Eagles en kwam afgelopen seizoen nog uit voor Sparta Rotterdam. De hoofdpersoon zelf is voor de camera van Waterwegsport.nl enthousiast over zijn aanstaande debuut als amateur. “Heel veel plezier hebben en gewoon kampioen worden met CION.”

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl