Tim den Haan Kethel Spaland (zo) zet streep onder actieve carrière

Schiedam – de 29 jarige verdediger Tim den Haan zet een streep onder zijn actieve voetbal carrière. Tim heeft bij Sparta, Neptunus, WCR en Nieuwerkerk gespeeld. De afgelopen 4 seizoenen komt Tim uit voor Kethel Spaland zondag. Tim den Haan zal niet verloren gaan in de voetbalwereld op dit moment is hij HJO bij DCV.
Tim den Haan zelf laat weten een zeer mooie tijd gehad te hebben bij de zondag voetballers van Kethel Spaland. Samen met WCR is Kethel Spaland veruit de leukste en gezelligste club die ik heb meegemaakt. Toen ik bij Kethel Spaland zondag kwam dacht ik wat is dit, maar als je eenmaal in de groep word opgenomen ben je ook echt één van hun.
Veel mooie herinneringen zowel binnen als buiten het veld. Mooie anekdotes waar je een boek over kan schrijven. De slogan niet de beste maar wel de gekste past heel goed bij de club, in een positieve zin. Een club waarbij iedereen een bijnaam heeft, dat is ook weer een signaal hoe iedereen met elkaar omgaat.

Baal er heel erg van dat ik op deze manier afscheid moet nemen als speler van deze gezellige club, maar er loopt voldoende talent rond en met de nieuwe spelers die erbij komen gaat Kethel Spaland zondag een heel mooi seizoen tegemoed. Ook is het mooi om te zien dat er jongens zijn die op een hoger niveau kunnen acteren toch bij de club blijven, ook dat zegt iets over een vereniging. Natuurlijk sta ik zondag wel langs het veld om te kijken.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl