BREAKING: SVV stopt met prestatievoetbal op zondag; Gilbert de Wildt vertrekt

Schiedam – Het doek voor het prestatiegerichte zondagvoetbal bij SVV is gevallen. Vandaag kwam het bestuur van de Schiedamse vereniging met een verklaring. Met deze beslissing zal SVV de plek in de zondag tweede klasse niet innemen en zal de functie van oefenmeester Gilbert de Wildt komen te vervallen. De club gaat zich focussen op de zaterdagafdeling.

 

De verklaring:
“Onder aanvoering van, en in nauwe samenwerking met Gilbert de Wildt, is de afgelopen weken getracht in een zeer korte periode die ons was gegund, een geloofwaardige nieuwe zondagselectie te formeren voor SVV voor het seizoen 2019-2020.
De afgelopen dagen is de balans opgemaakt en de conclusie getrokken dat hiervoor onvoldoende mogelijkheden konden worden gevonden. Dat betekent dat het besluit is genomen om te stoppen met prestatievoetbal op zondag en ons verder te gaan concentreren op de zaterdag selectie.
Als gevolg hiervan is in goed overleg besloten dat SVV geen gebruik zal maken van de diensten van Gilbert de Wildt. Wij zijn hem bijzonder dankbaar voor zijn ultieme poging en grote inspanning hierbij en nemen dan ook in een uitstekende verstandhouding afscheid van elkaar. We wensen Gilbert heel veel succes met een eventuele volgende uitdaging.
SVV zal zich nu verder gaan richten op een nieuwe gezonde opbouw van de vereniging, waarbij de continuïteit van de hele vereniging voor de lange termijn, boven het korte termijn succes van een selectieteam zal gaan.

Het bestuur van SVV

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl