Buuron en Drooduin complementeren technische staf CION

Na een korte zoektocht heeft CION de ervaren oefenmeester Karel Buuron gepresenteerd als trainer van CION 2. Karel is de opvolger van Gunnar Drooduin die doorschuift als assistent van die nieuwe hoofdtrainer Ricky van den Bergh.
Karel is geen onbekende voor CION, zijn zoon Nick is al jaren een vast gezicht in de spits van ons vlaggenschip, hij heeft in het verleden ook gefungeerd als trainer van CION 2 en bekleedde ook de functie’s van assistent en hoofdtrainer van CION 1. Karel was ook jaren lang hoofdtrainer van het in de fusie opgegane HSC en zeker geen onbekende in het Vlaardingse voetbalwereldje.
In de kielzog van Karel presenteren wij Rob van de Gaag als nieuwe verzorger van de selectie. Samen met Ad Kruidenier zullen deze twee heren de blessurebehandelingen rondom de selectieteams gaan verzorgen. Rob is een zeer ervaren fysio en zit al 25 jaar is het vak en heeft sins 2013 zijn eigen praktijk.
We zijn dan ook blij dat we deze twee ervaren heren aan ons hebben kunnen binden. De staf van CION begint ook langzaam vorm te krijgen, hierover later meer.

Foto: Archief Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl