CION – DVO’32 in teken van ALS

Initiatiefnemer Hans Visser (rechts) zal samen met oud CION spelers Rowan Borst (2e van links) en Collin Vlielander (links) mee doen aan de Tour du ALS – Team Peter. Op de foto zien we ook Peter Radix die de verschrikkelijke ziekte ALS heeft, hij is een zeer goede vriend van Hans Visser.

Op 29 mei a.s. beklimmen ze onder de naam “TEAM PETER” met de fiets de Mont Ventoux.

Op zaterdag 1 december staat de Vlaardingse derby CION – DVO’32 op het programma in de 3de klasse. Al jaren een beladen wedstrijd met veel STRIJD ! Dat was dan ook de reden dat de organisatie contact zocht met het besturen van CION en DVO’32. Om met akkoord van beide besturen zoveel mogelijk aandacht te vragen voor dit geweldige initiatief. De wedstrijd op zaterdag 1-12-2018 zal dan ook in het teken staan van ALS – TEAM PETER!

Collin en Rowan zullen hierbij de hele dag aanwezig zijn. Zo zullen er posters, vlaggen en twee spandoeken van ALS zichtbaar aanwezig zijn. De organisatie is druk bezig deze dag verder van invulling te voorzien, wordt vervolgt….

Ook zullen er collectebussen aanwezig zijn voor een donatie aan de Tour du ALS-TEAM PETER. Waar wij dan ook graag uw bijdrage voor willen vragen. Bent u verhinderd? Via onderstaande link kunt u eventueel online u donatie doen. Alvast bedankt namens Team Peter.

Een mooie wedstrijd met veel STRIJD de strijd die TEAM PETER aangaat op 29 mei 2019 voor de stichting ALS.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl