CKC Maassluis kan goede start niet volhouden

Midweeks werd in de inhaalwedstrijd op bezoek bij ONDO een punt binnen gesleept. Deze zaterdag stond wederom een uitwedstrijd op het programma, namelijk Achilles in Den Haag. Een goed resultaat zou de aansluiting betekenen met de grote middenmoot.

Zonder publiek en onder herfstachtige weersomstandigheden begon Maassluis goed aan de wedstrijd. Vanaf het begin van de wedstrijd was het verschil steeds 1 of 2 punten in het voordeel van Maassluis. Dat leidde na 20 minuten tot een tussenstand van 6-8. Maar daarna kantelde de wedstrijd, vooral door eigen slordig spel en niet zozeer door de tegenstander, wat er toe leidde dat Maassluis bij rust tegen een 12-10 achterstand aankeek.

Na de rust kwam Maassluis moeilijk tot scoren en ging Achilles wat makkelijker spelen. Achilles heerste in de tweede helft verdedigend onder de korf waardoor Maassluise aanvallen steeds maar een kort leven waren beschoren. Pas 11 minuten na de rust werd de korf gevonden door Maassluis gevonden, maar toen was Achilles al uitgelopen naar 15-10. Uitgezonderd een enkele kleine opleving liep Maassluis achter de feiten en de tegenstander aan, met als gevolg uiteindelijk toch een fikse nederlaag (22-15) en dat na een hoopvol begin van de wedstrijd wat op meer deed hopen. Jammer, maar blik weer vooruit naar komende zaterdag. Dan komt Die Hage op bezoek, winst op deze tegenstander kan er voor zorgen dat de aansluiting met de staartploegen behouden blijft.

Programma 17 oktober 2020

16:30 uur        Maassluis 1 – Die Haghe 1

15:00 uur        Maassluis 2 – Die Haghe 2

13:30 uur        Maassluis 3 – Twist 4

12:00 uur        IJsselvogels A1 – Maassluis A1

Foto: Edwin Sonneveld-fotografie


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl