Colin Pleijsier schiet CWO in extremis naast Alexandria’66 

Vlaardingen – Opnieuw een spannende wedstrijd op sportpark ’t Nieuwlant. Waarbij CWO uiteindelijk tevreden kon zijn met het gelijke spel en Alexandria genoegen moest nemen met 1 punt.

In de eerste helft speelde CWO tegen de harde wind in, die recht over het veld van doel tot doel stond. Dat was ook te merken aan het overwicht voor Alexandria’66. CWO kwam nauwelijks bij het doel van de tegenpartij. En regelmatig kwam Alexandria’66 gevaarlijk dicht in de buurt van het doel van CWO. In de 36e minuut werd een van de aanvallers van Alexandria ’66 in de diepte aangespeeld, hij was veel sneller dan de verdediger van CWO en kwam alleen voor Daniël van der Knijff, die kansloos was 0-1.

In de tweede helft was het beeld de andere kant op Alexandria’66 verdedigde en CWO viel aan. Toch leek Alexandria ’66 beter met de weersomstandigheden om te kunnen gaan en kwamen ze af en toe heel gevaarlijk voor het doel van CWO. CWO viel wel aan maar kon maar weinig kansen creëren. Toch viel in de 92e minuut nog de gelijkmaker. Na een aanval van CWO die afgeslagen leek te worden kwam de bal op de rand van het zestienmetergebied voor de voeten van Colin Pleijsier die snoeihard uithaalde en de keeper van Alexandria’66 kansloos liet 1-1. Er werd nog wel afgetrapt maar hierna floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.  Zaterdag wacht er voor CWO opnieuw een belangrijke wedstrijd uit tegen Vitesse Delft.

Foto: Klaas Bloem


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl