Corners helpen Excelsior op weg tegen Jong PSV

ROTTERDAM – Excelsior Rotterdam heeft in het Van Dongen en De Roo stadion een makkelijke avond gehad tegen hekkensluiter Jong PSV. De ploeg van trainer Monitz werd met namen in de eerste helft geen strobreed in de weg gelegd en won uiteindelijk met 5-2.

In het eerste bedrijf was Excelsior veel beter dan de bezoekers uit Eindhoven en de Kralingers drukten dit ook uit in de score. Binnen het half uur was het al 4-0 voor de Rotterdammers, die daarbij 3 maal uit een hoekschop doel troffen. Zeker bij twee van de drie doelpunten zag de verdediging van Jong PSV er niet goed uit. De doelpunten in de eerste helft werden gemaakt door Fortes, Haspolat en Stijn Meijer (2x) die door een hersenschudding van Verhaar in de basis mocht beginnnen.

In de tweede helft was het voor Excelsior niet meer nodig om aan te zetten en dit was ook te zien aan het spelbeeld. Jong PSV kwam meer aan voetballen toe en dit resulteerde er zelfs in dat de Eindhovenaren even aan een stunt mochten denken. Na twee tegengoals schrook Excelsior echter weer wakker en zorgde Fortes met zijn tweede van de avond voor het slotakkoord.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Leon van Voorst

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl