Coronatestschiedam.nl: corona sneltest voor 40,- euro

Kan uw personeel niet aan het werk omdat ze klachten hebben en wilt u niet nog een aantal dagen op testen wachten of wilt u als particulier per direct een coronatest laten uitvoeren? 

Wij van Coronatestcentrum Schiedam verzorgen ook coronatesten voor bedrijven. Uw personeel weet binnen een half uur of ze besmet zijn met het Covid-19 virus. Zo kunnen ze binnen een uur weer aan de slag indien de uitslag negatief is. De testuitslagen kunt u als bedrijf in een overzicht krijgen of alle geteste personen krijgen aan het einde van de dag individuele mails.

De prijs is € 40,- per werknemer ex. btw. Voor bedrijven is het mogelijk om na afspraak de testen die zijn afgenomen voor hun werknemers, per factuur te voldoen. Voor particulieren rekenen wij 50,- euro per persoon.

Wat voor test wordt er gebruikt?
Wij werken met de, door RIVM goedgekeurde, Abbott sneltesten. Deze testen zijn ook goedgekeurd door de WHO onder EUL Number: EUL-0503-027-00.

Hoe betrouwbaar is de test?
De test is goedgekeurd door het RIVM en heeft dezelfde betrouwbaarheid als de PCR-testen van de GGD.

Hoe en wanneer krijg ik de uitslag?
Wanneer u positief bent getest op het Covid-19 virus wordt u binnen een half uur na het testmoment gebeld. Bent u na een half uur nog niet gebeld? Dan kunt u er van uitgaan dat u negatief bent getest. Aan het einde van de dag krijgt u nog een bevestigingsmail met de uitslag.

Hoe werkt het bij het Testcentrum?
Wanneer u bij ons op tijd op onze locatie bent aangekomen kunt u heel even plaatsnemen in de wachtruimte. Hier krijgt u een formulier waarop u uw contactinformatie invult. Wanneer u klaar bent wordt u gevraagd om mee te lopen naar een testruimte, waarna de test wordt afgenomen. Vervolgens kunt u naar huis waar u binnen een half uur de uitslag te weten komt.

Wie neemt de testen af?
De testen worden afgenomen door deskundig en gecertificeerd personeel om de kwaliteit van het testproces te waarborgen.

Kan ik met de uitslag reizen naar het buitenland?
Ja, u ontvangt de persoonlijke mail in het Nederlands en Engels met handtekening van de arts.

Kan je je laten testen zonder klachten?
Zeker, ook zonder lichamelijke klachten kan u besmet zijn met het coronavirus.

Wat is de incubatietijd?
De incubatietijd is de periode tussen het moment van besmet raken en het krijgen van klachten. Vaak duurt het na besmetting met het coronavirus 5 tot 6 dagen voordat er klachten ontstaan.

Neem contact op voor een afspraak op +31 628983935 of kijk op www.coronatestschiedam.nl

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl