Cricketers Excelsior’20 bezig aan zegereeks

Na de verloren openingswedstrijd tegen VCC kwam cricketend Excelsior’20 drie keer op rij tot een overtiuigende overwinning. Voor de derde zege moest het vrij armetierige Dosti diep het hoofd buigen. Dosti kwam tot 105 runs all out, het antwoord  was 106 voor 2 in 17.3 overs met Tim Etman 79 not out.
De Amsterdammers, die als enige in poule B een graswicket ontbeert, hadden de doelstelling om 50 overs te batten. De overs uitbatten en dan maar zien wat het totaal zou zijn. Waqas Raja deed als opener zijn best met 28 runs. Ashween Hanoeman (17 runs en en Kuldeep  Diwan (22) deden nog een hulpeloze poging, maar tot 50 overs in het midden liets de thuisploeg het niet komen. Het stroperige cricket werd bij 105 een halt toe geroepen terwijl er maar 35 overs waren gebruikt. Niels Etman (2 wickets) en Brett Hampton (3) waren op dreef.
Opener Tim Etman had zijn dag met 79 not out met 10×4 en 2×6. Medeopener bleef steken op 5 runs en Tom Heggelman 9 runs. Weer was een Topklassewedstrijd rond de thee, zoals dat vroeger wasrond 4 uur klaar.

Door: Ton de Leede
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl