CWO haalt uit tegen Sparta Rotterdam (av) 

Vlaardingen – Al bijna de gehele competitie speelt CWO goed voetbal maar lang niet alle wedstrijden met een goed resultaat. Zaterdag viel echter alles op z’n plek, met een ruime en niet eens geflatteerde overwinning.

Door: Ben van dijk

In de eerste paar minuten zette Sparta druk en kwam het dicht bij het doel van CWO echter zonder echt gevaarlijk te worden. In de negende minuut kreeg CWO uit een tegenaanval een corner. Igor Markovic kwam mee naar voren en kopte de bal onhoudbaar in 1-0. Het spel golfde heen en weer zonder dat de keepers in actie hoefden te komen. In de 32e minuut kreeg CWO opnieuw een corner, de bal werd slecht weggewerkt en kwam voor de voeten van Dwy Kampe die hard uithaalde 2-0.

Op slag van rust werd Colin Pleijsier de diepte in gestuurd en liet de keeper van Sparta kansloos 3-0. Ook na de rust kreeg CWO direct de eerste kansen. De bal ging echter steeds net over of naast het doel. In de 77e minuut veroverde Steve Hijmans de bal en gaf deze goed aan Colin Pleijsier die zijn tweede doelpunt scoorde 4-0. Een paar minuten later was het opnieuw raak. De Sparta uitverdedigde niet goed uit en de bal werd in de voeten van Talha Koc geschoven die op de rand van het strafschop gebied stond en direct uithaalde 5-0.

Sparta heeft na de rust maar één mogelijkheid gehad en die bal werd door keeper Gene Galina Fortes over het doel getikt.

Zaterdag a.s. is alweer de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop uit Piershil.

Foto: Klaas Bloem


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie