CWO presenteert technische staf zaterdagselectie

Sv CWO heeft vandaag de technische staf voor de zaterdag selectie van komend seizoen bekend gemaakt. Na eerder nieuws dat de spelersgroep voor volgend jaar al grotendeels rond is heeft de club zijn zaken dus als vroeg op orde, en kan het reikhalzend uitkijken naar het begin van de competitie.

Jeff Stans neemt komend jaar de honneurs waar als hoofdtrainer van het vlaggenschip van CWO. Hij wordt daarbij geassisteerd door Marcel van Hattem. Beide zijn geen onbekende in de Vlaardingse voetbalwereld en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan. Zij zullen nauw ondersteund worden door leider Klaas Bot, verzorger Henk Vlielander en grensrechter Ricardo Veldhoen, allen al langer actief in hun huidige functie binnen de club.

Het tweede elftal staat onder leiding van Chris Latupeirissa, die alweer aan zijn derde seizoen mag beginnen. Hierin wordt hij ondersteund door assistent-trainer Erik Plank. Laatstgenoemde is samen met Berry Sala en André van Vliet tevens leider en cultuurbewaker van de zaterdagselectie.

Tevens heeft CWO met Holystaete een nieuwe fysio aangetrokken voor volgende seizoen. Niet alleen de zaterdagselectie, maar heel de club kan met ingang van volgende voetbaljaargang gebruik maken van de kennis en diensten van Holystaete. Al met al kan de club vol goede moed uitkijken naar volgend seizoen.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl