CWO versterkt zich met Tom Kuil (Neptunes-Schiebroek)

De voetbalkunsten van Tom Kuil zullen vanaf volgend seizoen te bewonderen zijn aan ‘t Trimpad. De 27-jarige rechtsbuiten maakt van eersteklasser Neptunes-Schiebroek de overstap naar de selectie van hoofdtrainer Jeff Stans.

Zijn eerste stapjes op een voetbalveld zette Tom bij VOC, waar hij alle jeugdafdelingen succesvol doorliep. Na drie jaar in het eerste elftal de hoofdklasse zondag te hebben afgewerkt vertrok hij richting Zestienhoven. Dat was geen groot succes, en dus ruilde hij die club na een jaar in voor Neptunes-Schiebroek. Tom, die dit jaar mede door de tegenvallende resultaten het spelplezier een beetje is verloren, verwacht dit bij CWO weer terug te vinden. ,,Ik heb een goed gesprek gehad met TC Gert-Jan, hoofdtrainer Jeff en assistent Igor. Dat was heel positief en heeft mij uiteindelijk doen overtuigen om voor CWO te kiezen.”

Hij volgt de club daarom al een tijdje op de voet. ,,Dit seizoen doet CWO al goed bovenin mee. Promoveren wordt lastig na afgelopen weekend, maar met de versterkingen erbij denk ik dat we aankomend jaar hoge ogen kunnen gaan gooien in de tweede klasse.” Naast Tom werd namelijk eerder al bekend dat ook linksback Laurens Cruz en rechtsback Elroy Wijngaarde volgend jaar de overstap maken naar ‘t Trimpad. Dat belooft vuurwerk aan de rechterflank, zo bevestigt Tom. ,,Elroy en ik zijn echt een tandem aan die rechterkant. Ik ga graag naar binnen, en dan komt Elroy buitenom. Zo kunnen we het de tegenstander erg lastig maken.”

Met de komst van Tom Kuil bevestigt CWO nogmaals de ambities voor de komende jaren. Deze transfer is een mooie toevoeging aan een selectie die staat voor mooi en goed voetbal op het veld, en heel veel gezelligheid daarbuiten.

Door: CWO
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl