Daan Bovenberg volgt Wouter Gudde op bij Excelsior

Daan Bovenberg wordt de nieuwe commercieel directeur van Excelsior Rotterdam. Per 1 april volgt de 30-jarige Rotterdammer Wouter Gudde op, die vertrekt naar FC Groningen. Bovenberg keert dus terug bij de club waar hij op zijn zesde begon met voetballen.

Enthousiast

,,Dit is voor mij weer een heel nieuwe stap waar ik erg enthousiast van word’’, zegt Bovenberg. ,,Uiteraard heb ik er goed over nagedacht en de tijd genomen om met zowel de huidige directie als het bestuur van gedachten te wisselen. Beide kanten moeten er een goed gevoel over hebben. De gesprekken die ik hierover gevoerd heb, hebben mijn enthousiasme alleen maar verder aangewakkerd. Wat me ook aansprak is dat Excelsior na het vertrek van Wouter snel in staat was om te schakelen en hier een nieuwe kans van te maken.’’

Ontwikkelen

,,Nadat ik ervoor had gekozen een punt achter mijn carrière te zetten, ben ik heel bewust uit het voetbal gestapt om zo snel mogelijk zo veel mogelijk ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Ik ben sindsdien actief geweest op de M&A afdeling van ING Corporate Finance en heb me op zowel commercieel als financieel gebied extreem snel kunnen ontwikkelen. Ik denk dat de ervaringen die ik de afgelopen jaren buiten het voetbal heb opgedaan heel waardevol zijn in mijn nieuwe functie.’’

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl